Skip to main content

Tentoonstelling: een bos vol geheimen

01 oktober 2017

Een bos vol geheimen.

Vanaf maandag 9 oktober is er weer een tentoonstelling te bezoeken op de bovenverdieping van de kinderboerderij. Een tentoonstelling over het bos. In het bos is veel te zien en te leren. Bezoekertjes komen het bos binnen via een deur in een stokoude boom. Eenmaal het bos binnen valt er van alles te ontdekken!

Wandelend onder het bladerdek speuren de kinderen naar diersporen en zoeken ze het dier dat daarbij hoort. In het groeibomenspel leren de kinderen waardoor een boom groeit èn kunnen ze de boom echt laten groeien! In het blad-puzzelspel komen een aantal verschillende bladeren en vruchten aan bod. Daarnaast is er een voorleeshoek en een vierjaargetijdenkast. Verder zijn er diverse kabouterspelletjes zoals: paddenstoelspringen, eikel-kegelen, paddenstoelen sjoelen en zijn er leerzame voeldozen. En niet te vergeten: een boom met allerlei geheimzinnige deurtjes! Wie goed oplet komt misschien kabouters of elfjes tegen! Helaas komen de kinderen ook dingen tegen die niet in een bos thuishoren, zoals zwerfvuil.

De scholen (groepen 1 t/m4) zijn uitgenodigd om de tentoonstelling in schoolverband te komen bezoeken van maandag 9 oktober tot en met vrijdag 24 november. Op woensdagmiddag en zondagmiddag is de tentoonstelling op de bovenverdieping geopend voor alle bezoekers van de kinderboerderij.

Contactgegevens:

Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1
4761 NX Zevenbergen

0168-335227
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook