Skip to main content

Afscheid Rinus

15 januari 2015

Afscheid Rinus

Op 28 dec 2014 heeft Rinus van Eck, secretatis/penningmeester van het stichtingsbestuur van de kinderboerderij afscheid genomen als bestuurslid.
De kinderboerderij loslaten kan hij niet, maar dat is niet zo vreemd als je al minimaal 20 jaar met die club verenigd ben.
Tijdens de afscheidsreceptie werd hij geroemd om zijn eeuwige vrolijkheid. Op de gepresenteerde foto’s is er slechts 1 foto waar hij minder vrolijk kijkt en dat is omdat het slecht weer is.
Dit typeert Rinus en daarom is het ook moeilijk om afscheid te nemen. Maar als je de leeftijd van 75 jaar hebt bereikt kan ik me voorstellen dat je een stapje terugdoet, leuke dingen gaat doen en gaat genieten van andere dingen dan besturen. Om die reden kreeg Rinus van de Stichting een bon om er eens lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Wij zijn Rinus dankbaar voor zijn tomeloze inzet, waar de Stichting haar profijt van getrokken heeft. Onder het genot van een hapje en een drankje konden we nog een hoop leuke herinneringen ophalen aan de afgelopen 20 jaar. In de wetenschap dat Rinus niet van het toneel verdwijnt konden wij gerust zeggen: Rinus neem de tijd voor de leuke dingen en bemoei je toch ook af en toe met het reilen en zeilen op de boerderij.
Rinus bedankt en namens Teun, het bestuur en de vrijwilligers tot een volgende gelegenheid.
afscheid Rinus1afscheid Rinus3
afscheid Rinus2afscheid Rinus5
afscheid Rinus4afscheid Rinus6
afscheid Rinus7afscheid Rinus8
afscheid Rinus9afscheid Rinus10
DSC07677 1DSC07680
 
 
 
 

Contactgegevens:

Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1
4761 NX Zevenbergen

0168-335227
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook